Salon Frizerie Canina Botosani

Frizerie Canina Botosani

Salon Frizerie Canina Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Frizerie Canina Botosani: Frizerie Canina Botosani.

Salon Frizerie Canina BotosaniFrizerie canina Botosani va ofera gama completa de servicii de cosmetica canina si felina: descalcit, spalat, tuns, aranjat, curatat urechi si ochisori, taiat unghii. Folosim produse de cea mai buna calitate pentru catelul dumneavoastra incat acesta sa se simta bine si fericit.

Ingrijirea corecta este foarte importanta, de aceea de multe ori este necesara interventia unui specialist pentru ca animalutul sa fie corect toaletat, spalat sau curatat, prevenind astfel anumite probleme si mentinand animalutul sanatos.

Vidarea glandelor perianale este o operatiune usoara. Cainele nu resimte durere. Daca nu sunt vidate regulat glandele perianale se pot infecta. Ca si procedura, vidarea glandelor trebuie efectuata in anumite cazuri si trebuie executata astfel incat cainele sa nu simta absolut nici o durere.

In functie de rasa, tipul de blana si in functie anotimp este recomandat ca caini sa fie tunsi constant atat din motive igienice cat si pentru a mentine coafura cat mai frumoasa. Pentru tunsul cainilor folosim masini de tuns profesionale de ultima generatie si silentioase.

Pentru un aspect si o textura cat mai placuta, pe blanita se aplica o substanta speciala. Aceasta este echivalentul balsamului pentru oameni, rezultatele fiind clar vizibile.improspatarea respiratieiSe realizeaza cu o solutie pentru combaterea mirosurilor grele ale respiratiei prin substante care contin clorofila naturala, asigurandu-se o buna igiena orala. Solutia nu are gust si miros, in consecinta nu este niciodata respinsa sau refuzata de animale.

Servicii

  • In functie de preferintele clientilor, avem pachete de cosmetica care pot include: spalat, tuns, coafat, taiat unghii, curatat ochi si urechi, parfumat.

Galerie foto