Salon Frizerie Canina Bucuresti-Sector 3

Frizerie Canina Sector 3

Salon Frizerie Canina Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Frizerie Canina Bucuresti-Sector 3: Frizerie Canina Sector 3.

4_03Intr-o atmosfera calda si relaxata, salonul de cosmetica canina Sector 3 ofera pentru cateii si pisicutele dvs. urmatoarele servicii: tuns (la lungimea dorita), spalat, masaj, uscat, coafat, descalcit, periat, balsam si tratament pentru blanita si pernute, taiat unghii, curatat ochi/urechi, vidat glande, determinarea greutatii si vopsit blanita (codita, urechi etc., in functie de preferintele dvs.)!

Produsele cosmetice folosite (sampon, balsam, creme etc.) sunt produse profesionale, de cea mai inalta calitate, speciale pentru catei!
Masinile de tuns, cutitele aferente, foarfecile si celelalte obiecte (instrumente) necesare procesului de tuns, coafat, cosmetizat etc. sunt de asemeni profesionale, de cea mai buna calitate, alese special pentru a crea in primul rand confortul si buna-dispozitie a catelului dvs.!

In plus, beneficiati gratuit de consultatie medicala si nutritionala veterinara!
Iar dvs., cat timp asteptati, puteti servi o cafea sau o racoritoare din partea noastra, citind o revista sau privind la TV, sau puteti merge la una din terasele din zona, in parc sau sa va rezolvati unele treburi!

Avantajele aducerii la salon a prietenului dvs. sunt multiple! Noi va enumeram cateva din ele:

  • nu va faceti deranj in casa
  • nu trebuie sa faceti curat dupa tuns / spalat etc.
  • nu consumati apa, curent, sampon etc.
  • nu trebuie sa spalati prosoapele folosite
  • timpul cat dureaza operatiunea in sine il puteti folosi pentru dvs. (mergeti la cumparaturi, va rezolvati diverse treburi, poate mergeti chiar dvs. la coafor etc.)
  • prietenul dvs. beneficiaza de un cadru profesional adaptat tuturor operatiunilor si mult rasfat smiley si va fi mai linistit si mai cuminte
  • noi putem descoperi diverse afectiuni pe care dvs. nu le-ati observat, va informam in acest sens si va oferim consultatie gratuit si chiar tratament ( in echipa avem si un medic veterinar ).

Va asteptam la salonul nostru, unde va veti simti ca acasa!

Servicii

Salonul nostru ofera servicii de: tuns, coafat, cosmetica (taiat unghii, curatat ochi si/sau urechi, vidat glande), tratament pentru blanita, parfumat etc. pentru catei!

Produsele folosite sunt produse profesionale, de cea mai buna calitate, speciale pentru caini!

Galerie foto