Salon Frizerie Canina Bucuresti-Sector 4

Toto Stil - Cosmetica Canina Pet Shop Berceni

Salon Frizerie Canina Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Frizerie Canina Bucuresti-Sector 4: Toto Stil - Cosmetica Canina Pet Shop Berceni.

salon-frizerie-canina-sector-4

Program
Luni - Sambata: 09:00 - 19:00

Despre Noi

salon toaletaj canin sector 4 bucuresti berceniSalonul Toto Stil va ofera gama completa de servicii de toaletaj si cosmetica pentru catelul dumneavoastra: descalcit, spalat, tuns, aranjat, curatat urechi si ochisori, taiat unghii. Folosim produse de cea mai buna calitate pentru catelul dumneavoastra incat acesta sa se simta bine si fericit.

Va punem la dispozitie si un mic pet shop pentru animalutele dvs unde veti gasi hrana, jucarii, accesorii si hainute.

Ingrijirea corecta este foarte importanta, de aceea de multe ori este necesara interventia unui specialist pentru ca animalutul sa fie corect toaletat, spalat sau curatat, prevenind astfel anumite probleme si mentinand animalutul sanatos.

Cainii au nevoie de toate procedeele ce implica toaletajul animalelor de companie, pentru a arata si a se simti cat mai bine si pentru a fi sanatosi. In general, toaletarea unui animalut depinde foarte mult de specia- canina, felina, e.t.c., rasa (bichon, pudel, yorkshire, chow chow etc) si de tipul de par (scurt, lung, sarmos).

toaletaj canin sector 4 berceni

tunsori canine sector 4 berceni

Intretinerea unghiilor cainelui este o parte vitala in intreg procesul de ingrijire a unui caine. Taierea unghiilor trebuie efectuata periodic, deoarece in cazul in care acestea cresc prea lungi pot provoca probleme de sanatate, cum ar fi ruperea unghiilor sau chiar a degetelor de la labuta. Cainele trebuie invatat inca de mic cu controlul unghiilor si a labutelor, trebuie verificate periodic de murdarie, iar blana trebuie rasa in zona pernitelor pentru prevenirea sau reducerea factorilor iritanti ca pietricele, pamant sau sare. Cel mai indicat ar fi sa faceti o vizita la groomer pentru a evita incidente precum taierea in exces a unghiilor. Un profesionist va fi intotdeauna varianta cea mai sigura.

Ca o masura de prevenire, curatarea urechilor cainelui de doua ori pe luna va pastra sanatatea urechilor patrupedului, in timp ce ofera stapanului posibilitatea de a depista daca mai sunt si alte probleme. Prin curatarea urechii cainelui se intelege smulgerea parului din canalul auditiv si in functie de caz curatarea cu betisoare de ureche a dopurilor de ceara.

Periatul blanitei in mod regulat face parte din procesul de ingrijire al cainelui. In timpul procesului de periere este foarte important sa verificati blana de paraziti externi, dar si care este gradul de incalcire a acesteia pentru a putea determina cat de des ar trebui periat cainele.
Cateii cu blana scurta au nevoie, in general, de periere saptamanala, iar cei cu blana lunga ar putea avea nevoie de atentie zilnica. Zona picioarelor si a cozii sunt si ele foarte importante in procesul de periere si descalcire a blanitei.

Servicii

Servicii unitare

 • Tuns clasic : 80 Lei
 • Descalcit picioare : 30 Lei
 • Descalcit corp : 50 Lei
 • Descalcit cap : 30 Lei
 • Descalcit coada : 20 Lei
 • Igiena orala : 15 Lei
 • Taiat unghii : 20 Lei
 • Curatat urechii : 15 Lei
 • Tratament blanita : 25 Lei
 • Vidat glande : 30 Lei

VOPSIRE CAINI
Pentru un vopsit aveti nevoie de achizitionarea pachetului de intretinere!

 • urechi : 30 Lei
 • Coada : 30 Lei
 • Botosi : 50 Lei
 • Mot : 20 Lei

Pachete

pachet intretinere tuns animale sector 4

pachet toto stil

pachet intretinere animale sector 4