Salon Frizerie Canina Bucuresti-Sector 5

Magic Pet Salon Frizerie Canina

Salon Frizerie Canina Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Frizerie Canina Bucuresti-Sector 5: Magic Pet Salon Frizerie Canina.

salon frizerie canina sector 5

Despre Noi

  Intr-un mediu placut cu personal calificat, iubitor de animale, va oferim solutii si servicii complete de frizerie si cosmetica in sector 5 pentru ingrijirea animalutului dumneavoastra. Astfel, misiunea noastra este sa respectam nevoile animalului dumneavoastra de companie avand grija de aspectul si sanatatea lui in timp ce are parte de mult rasfat. Spalarea animalutului este recomandata a se face destul de des, pentru a pastra animalul cat si stapanii sanatosi.

coafura canina sector 5, frizerie canina sector 5

  Ingrijirea corecta este foarte importanta, de aceea de multe ori este necesara interventia unui specialist pentru ca animalutul sa fie corect toaletat, spalat sau curatat, prevenind astfel anumite probleme si mentinand animalutul sanatos.

                         Salon Frizerie Canina Sector 5Salon Frizerie Canina Sector 5

Pentru o igiena cat mai buna atat pentru prietenul patruped cat si pentru caminul dumneavoastra este recomandat cainele sa fie spalat cel putin o data pe luna in functie de sezon. Echipa noastra va ofera servicii de spalat caini la domiciliu folosind cele mai bune produse din gama de sampoane pentru caini. 

Taierea unghiilor este necesara si obligatorie pentru catelusul dumneavoastra, deoarece cresterea excesiva a acestora poate dauna ducand chiar la infectii si la spargerea lor. Este indicat sa apelati la un specialist pentru taierea unghiilor, iar MagicPet salon va asigura acest lucru in deplina siguranta.

Tunsul devine o necesitate atunci cand starea blanitei este precara. O blanita incalcita va deveni o adevarata problema deoarece aceasta mentine caldura si umiditatea cauzand iritatii.

Pentru a asigura un tuns cat mai rapid si confortabil pentru cainele dumneavoastra folosim aparate de tuns de ultima generatie, masinile noastre de tuns fiind unele dintre cele mai performante si silentioase din gama lor.

Servicii

  • tuns
  • spalat
  • taiat unghii
  • tratament blanita
  • curatat pernite
  • curatat urechi
  • curatat partea intima
  • parfumat
De la 70 lei -  105 lei, in functie de rasa&kg
Operatiunile se pot plati si separat!! Pt.informatii si programari, va rugam sa sunati la tel: 0765335551

Program
Luni-Vineri: 10:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 14:00