Salon Frizerie Canina Floresti

Salon frizerie Canina si Felina Floresti Laci's Grooming Salon

Salon Frizerie Canina Floresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Frizerie Canina Floresti: Salon frizerie Canina si Felina Floresti Laci's Grooming Salon.

salon frizerie-canina-floresti

Despre Noi

Laci's Grooming Salon a fost creat pentru ca patrupedul dumneavoastrā sā arate intotdeauna bine sí sā aibā blana bine ingrijitā tot timpul. Salonul este situat intr-o zonā foarte circulatā a comunei Floresti, cu posibilitate bunā de parcate,usor de gāsit. Este amplasat in una dintre spatiile comerciale ale Pietei Floresti. 

Oferim servicii complete de cosmetica si ingrijire pentru orice rase. Echipa noastra formata din personal calificat, iubitor de animele si  va sta la dispozitie pentru a ii oferi animalului dumneavoastra de companie un tratament regal.

tuns caini pisici floresti

Serviciile de tuns caini si pisici difera de la un animal la altul si se tine cont si de preferintele pe care le are stapanul respectivului animal de companie. Se recomanda serviciile de frizerie si tuns pentru a beneficia de un aspect curat si sanatos. Serviciile de frizerie caini si pisici includ serviciile toaletare ce trebuie efectuate periodic, servicii care se refera toaleta locala, a labutelor, a urechilor, precum si la toaleta glandelor perianale, ultimele doua fiind adresate cainilor.

salon tunsori canine feline floresti

Periajul cainelui ajuta la o mai buna circulatie a sangelui din stratul de piele, astfel se mentine un nivel cat mai scazut al indicelui de grasime din piele.Cu cat indicele este mai mare cu atat exista posibilitatea de aparitie a chisturilor sebacee formate prin blocarea porilor la nivelul pielii.

salon cosmetica frizerie canina floresti

In functie de rasa, tipul de blana si in functie anotimp este recomandat ca caini sa fie tunsi constant atat din motive igienice cat si pentru a mentine coafura cat mai frumoasa. Pentru tunsul cainilor folosim masini de tuns profesionale de ultima generatie si silentioase.

Servicii

Serviciile de toaletaj canin includ:

  • tuns
  • spalat
  • periat
  • descalcit
  • uscat
  • trimat

Durata unei sedinte la salon este de 60-120 de minute.

Cateii neglijati, cei foarte murdari sí cei foarte incalciti vor fii taxati extra.

pachet-tuns-catei

salon grooming floresti