Salon Frizerie Canina Galati

PUFU BOUTIQUE - Frizerie Canina Galati

Salon Frizerie Canina Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Frizerie Canina Galati: PUFU BOUTIQUE - Frizerie Canina Galati.

frizerie cosmetica canina galati
Pentru mai multe articole si accesorii pentru animalutul dvs. vizitati site-ul nostru: www.pufuboutique.ro

Despre Noi

  PUFU BOUTIQUE Pet Shop & Frizerie Canina va ofera gama completa de servicii de cosmetica si igiena pentru catelul sau pisica dumneavoastra: descalcit, spalat, tuns, aranjat, curatat urechi si ochisori, taiat unghii, parfumat. Folosim produse de cea mai buna calitate pentru catelul dumneavoastra incat acesta sa se simta bine si fericit. In sectiunea de PET-SHOP veti gasi o gama larga de articole si accesori, hrana de calitate pentru caini, pisici, pasari, reptile si testoase, hamsteri, pescuit etc.

salon frizerie cosmetica canina galati

Pentru noi, proprietarii de caini de pretutindeni, cainele reprezinta mai mult decat cel mai bun prieten, este un membru al familiei noastre. Pentru majoritatea oamenilor, cainele este mai mult decat un animal de casa – el este un prieten pentru o viata intreaga, un membru al familiei si o reala responsabilitate.

salon frizerie cosmetica canina galati

Nici un alt animal de casa nu este mai devotat stapanului si nu se integreaza intr-un camin mai mult decat cainele, el trebuie sa se adapteze la un mod de viata riguros si modern – trafic aglomerat, exercitii limitate si valorile unei specii care, uneori i se par de neinteles. In majoritatea cazurilor cainii impart spatiul de locuit cu familia, de aici rezultand necesitatea unei igiene pe care acestia nu si-o pot asigura in mod natural.  De aceea, suntem in permanenta preocupati si responsabili ca acest membru necuvantator dar iubitor, al familiei noastre, sa fie sanatos, bine hranit, curat si sa arate excelent!

frizerie cosmetica canina galati

Aspectul unui caine ingrijit sugereaza faptul ca stapanii sunt persoane care aloca timp pentru servicii de cosmetic si ingrijire. Asadar, pentru un aspect ingrijit, se recomanda atat serviciile de frizerie caini si pisici, cat si serviciile cosmetica, spalare si masaj.

Produse si Servicii

  • Tuns personalizat pe rasa
  • Tuns din foarfeca
  • Tuns de intretinere

Spalat si coafat

  • Tratament blanita
  • Spalat
  • Vopsit

Frizerie pentru caini sau pisici

  • Pachet Complet (tuns, spalat, periat, taiat unghii, curatat ochi si urechi, parfumat, spay de luciu).

Pet Shop si Consultanta hranire animale

  • Plicuri mancare umeda, conserve mancare umeda, mancare uscate, nisip, litiera, hainute si accesorii caini si pisici.

Program
Luni-Vineri: 09:00 - 19:00
Sambata: 09:00 - 13:00