Salon Frizerie Canina Braila

Cosmetica Frizerie Canina Braila - Lisa

Salon Frizerie Canina Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Frizerie Canina Braila: Cosmetica Frizerie Canina Braila - Lisa.

frizerie-canina-braila

Program
Luni: 10:00 - 14:00
Marti: 14:00 - 18:00
Miercuri: 10:00 - 14:00
Joi: 14:00 - 18:00
Vineri: 10:00 - 14:00

Despre Noi

frizerie-animale-braila

Salonul de cosmetica si frezerie canina Lisa va ofera gama completa de servicii de igiena pentru catelul dumneavoastra: descalcit, spalat, tuns, aranjat, curatat urechi si ochisori, taiat unghii. Folosim produse de cea mai buna calitate pentru catelul dumneavoastra incat acesta sa se simta bine si fericit. In cadrul salonului nostru mai gasiti si produse pet shop, hrana si accesorii pentru toate categoriile de animale.

Ingrijirea corecta este foarte importanta, de aceea de multe ori este necesara interventia unui specialist pentru ca animalutul sa fie corect toaletat, spalat sau curatat, prevenind astfel anumite probleme si mentinand animalutul sanatos.

frizerie toaletaj canin braila

Cainii au nevoie de toate procedeele ce implica toaletajul animalelor de companie, pentru a arata si a se simti cat mai bine si pentru a fi sanatosi. In general, toaletarea unui animalut depinde foarte mult de specia- canina, felina, e.t.c., rasa (bichon, pudel, yorkshire, chow chow etc) si de tipul de par (scurt, lung, sarmos).

salon_toaletaj_canin_braila

Aspectul unui caine ingrijit sugereaza faptul ca stapanii sunt persoane care aloca timp pentru servicii de cosmetic si ingrijire. Asadar, pentru un aspect ingrijit, se recomanda atat serviciile de frizerie caini si pisici, cat si serviciile cosmetica, spalare si masaj. Folosim produse de cea mai buna calitate pentru catelul dumneavoastra incat acesta sa se simta bine si fericit.

tuns catei pisici braila

Serviciile de tuns caini si pisici difera de la un animal la altul si se tine cont si de preferintele pe care le are stapanul respectivului animal de companie. Se recomanda serviciile de frizerie si tuns pentru a beneficia de un aspect curat si sanatos. Serviciile de frizerie caini si pisici includ serviciile toaletare ce trebuie efectuate periodic, servicii care se refera toaleta locala, a labutelor, a urechilor, precum si la toaleta glandelor perianale, ultimele doua fiind adresate cainilor.

Servicii

  • Taiat unghii
  • Curatat urechi
  • Pieptanat/Periat
  • Spalat
  • Tratament blanita
  • Retusat tunsoare (cap,labute,coada)
  • Curatat pernute
  • Coafat
  • Parfumat