Salon Frizerie Canina Bucuresti-Sector 1

Frizerie Canina Labute Fericite

Salon Frizerie Canina Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Frizerie Canina Bucuresti-Sector 1: Frizerie Canina Labute Fericite.

salon frizerie canina sector 1

Despre Noi

Salonul de înfrumusețare canină Lăbuțe Fericite a luat naștere din iubirea pentru câini. La noi toți câinii sunt respectați și tratați cu blândețe pentru că-i considerăm prietenii noștri, iar ei simt asta. Știm că vă doriți tot ce este mai bun pentru prietenul dumneavoastră patruped și de aceea la Lăbuțe Fericite veți găsi tot ce vă doriți, de la tunsori de show la tunsori fashion, nu facem rabat de timp și calitate, dorim să ne asigurăm că fiecare stăpân si cătel pleacă mulțumiți din salonul nostru. Pentru noi confortul patrupedului dumneavoastră este pe primul loc, astfel el va reveni cu plăcere în salonul nostru. Vă așteptăm să ne vizitați și vă garantăm că va fi pentru totdeauna!

frizerie cosmetica canina sector 1

Salonul de frizerie canina si felina Labute Fericite din Sector 1, Bucuresti va ofera servicii complete de coafura si toaletaj pentru toate rasele de caini si pisici: spalat, descalcit blana, tuns, coafat, curatat urechi, taiat unghii, vidare glande perianale, toaletaj canin si felin, vopsit blana, improspatare respiratie, parfumat, retusuri pentru cap si linia abdomenului, retusuri codita si labute, tratament blanita, uscat cu sofiatorul, periat, pieptanat, masaj precum si baie medicinala. Ingrijirea corecta este foarte importanta, de aceea de multe ori este necesara interventia unui specialist pentru ca animalutul sa fie corect toaletat, spalat sau curatat, prevenind astfel anumite probleme si mentinand animalutul sanatos.

frizerie canina sector 1

tuns catei sector 1Folosim produse profesionale de cea mai buna calitate pentru catelul dumneavoastra incat acesta sa se simta bine si fericit. De asemenea va oferim si o zona de pet-shop cu hrana, accesorii si gustarele delicioase.

In functie de rasa, tipul de blana si in functie anotimp este recomandat cateilor sa fie tunsi constant atat din motive igienice cat si pentru a mentine coafura cat mai frumoasa.

Ingrijirea corecta este foarte importanta, de aceea de multe ori este necesara interventia unui specialist pentru ca animalutul sa fie corect toaletat, spalat sau curatat, prevenind astfel anumite probleme si mentinand animalutul sanatos.

Misiunea noastră: Echilibrul și fericirea familiei prin excelența în sănătatea și frumusețea prietenilor noștri blănoși.

Servicii

  • Tuns
  • Spalattunsori canine sector 1
  • Coafat
  • Taiat Unghii
  • Curatat Urechi
  • Tratament Blanita
  • Improspatarea Respiratiei
  • Vidat Glande
  • Tratament Pernute

Galerie foto