Salon Frizerie Canina Bucuresti-Sector 6

Frizerie Cosmetica Canina Sector 6

Salon Frizerie Canina Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Frizerie Canina Bucuresti-Sector 6: Frizerie Cosmetica Canina Sector 6.

Despre Noi

 Salonul nostru de cosmetica canina si felina vine chiar la tine acasa pentru patrupedul tau cu servicii de top in Sector 6: tuns, spalat, descalcit, coafat, taiat unghii, curatat ochi si urechi, vidat glande la cele mai mici preturi. Personalul saolnului de frizerie canina si felina specializat si dotata va ofera cele mai promte servicii si atentia de care este nevoie pentru fiecare animalut. Ingrijirea corecta este foarte importanta, de aceea de multe ori este necesara interventia unui specialist pentru ca animalutul sa fie corect toaletat, spalat sau curatat, prevenind astfel anumite probleme si mentinand animalutul sanatos.

  Serviciile de toaletare includ si curatatul urechilor, lucru necesar pentru orice patruped. Astfel, se evita cresterea in cantitati prea mari a parului din urechi si a unor posibile infectii. Taierea unghiilor este necesara si obligatorie pentru catelusul dumneavoastra, deoarece cresterea excesiva a acestora poate dauna ducand chiar la infectii si la spargerea lor. Este indicat sa apelati la un specialist pentru taierea unghiilor, iar AlphaPet salon va asigura acest lucru in deplina siguranta.

  Cainii au nevoie de toate procedeele ce implica toaletajul animalelor de companie, pentru a arata si a se simti cat mai bine si pentru a fi sanatosi. In general, toaletarea unui animalut depinde foarte mult de specia- canina, felina, e.t.c., rasa (bichon, pudel, yorkshire, chow chow etc) si de tipul de par (scurt, lung, sarmos).

  Pisica are nevoie de o periere intensa cel putin o data pe saptamana in functie de lungimea si grosimea blanitei. Prin periere, blana pisicutei se aeriseste indepartandu-se parul mort si nodurile ce se formeaza.

Servicii

  • Tuns, spalat, coafat
  • Taiat unghii
  • Curatat ochi si urechi
  • Pieptanat/Periat
  • Retusat tunsoare (cap,labute,coada)
  • Curatat pernute
  • Parfumat