Salon Frizerie Canina Calarasi

Frizerie Canina si Felina Calarasi

Salon Frizerie Canina Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Frizerie Canina Calarasi: Frizerie Canina si Felina Calarasi.

frizerie cosmetica canina felina calarasiVenim in intampinarea dumneavoastra cu solutii optime de ingrijire a animalutului in Calarasi. Ingrijirea corecta este foarte importanta, de aceea de multe ori este necesara interventia unui specialist pentru ca animalutul sa fie corect toaletat, spalat sau curatat, prevenind astfel anumite probleme si mentinand animalutul sanatos.

Periajul cainelui ajuta la o mai buna circulatie a sangelui din stratul de piele, astfel se mentine un nivel cat mai scazut al indicelui de grasime din piele.Cu cat indicele este mai mare cu atat exista posibilitatea de aparitie a chisturilor sebacee formate prin blocarea porilor la nivelul pielii.

La salonul nostru, serviciile de toaletare includ si curatatul urechilor, lucru necesar pentru orice patruped. Astfel, se evita cresterea in cantitati prea mari a parului din urechi si a unor posibile infectii.

Servicii

Frizerie canina Calarasi va ofera gama completa de servicii de cosmetica canina si felina: efectuam tunsori canine si feline, periere si orice serviciu de toaletare: taiat unghii, vidat glande, curatat urechi, baie cu produse adaptate la tipul si culoarea blanitei, balsam pentru descalcit, periere pentru indepartarea caltilor, tratamente impotriva caderii parului si orice alt serviciu medical veterinar.

Galerie foto