Salon Frizerie Canina Deva

Blondy Styling Frizerie Canina Deva

Salon Frizerie Canina Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Frizerie Canina Deva: Blondy Styling Frizerie Canina Deva.

frizerie-canina-deva

Despre Noi

Salonul de cosmetica si frezerie canina Deva - Blondy Styling Frizerie Canina va ofera servicii complete de toaletaj pentru animalutele dvs intr-un mediu curat si placut: descalcit, spalat, tuns, aranjat, curatat urechi si ochisori, taiat unghii, parfumat, vopsit etc. Folosim produse de calitate pentru catelul dumneavoastra incat acesta sa se simta bine si fericit.

salon frizerie canina deva

Ingrijirea corecta este foarte importanta, de aceea de multe ori este necesara interventia unui specialist pentru ca animalutul sa fie corect toaletat, spalat sau curatat, prevenind astfel anumite probleme si mentinand animalutul sanatos.

Cainii au nevoie de toate procedeele ce implica toaletajul animalelor de companie, pentru a arata si a se simti cat mai bine si pentru a fi sanatosi. In general, toaletarea unui animalut depinde foarte mult de specie, rasa (bichon, pudel, yorkshire, chow chow etc) si de tipul de par (scurt, lung, sarmos).

Aspectul unui caine ingrijit sugereaza faptul ca stapanii sunt persoane care aloca timp pentru servicii de cosmetic si ingrijire. Asadar, pentru un aspect ingrijit, se recomanda atat serviciile de frizerie, cat si serviciile cosmetica, spalare si masaj.

Ingrijirea regulata a parului cainilor aduce un plus de igiena si confort animalului si o casa mai curata proprietarului. Printr-un tuns regulat se pot preveni probleme ca naparlirea excesiva, afectiuni ale pielii si labelor sau se pot observa alte afectiuni care ar trece neobservate. 

Toaletarea urechilor este de asemenea o procedura care trebuie efectuata periodic pentru a evita infectiile.

Intervalul de timp difera in functie de rasa, varsta, alimentatie si consta in curatarea urechilor si idepartarea parului in exces.

Servicii

  • Tuns
  • Spalat
  • Periat
  • Descalcit
  • Curatat urechi
  • Taiat unghii
  • Tratament blanita
  • Parfumat
  • Vopsit

Toaletajul nu inseamna doar o coafura atractiva, fiind vorba in primul rand despre sanatate si igiena animalutelor, in urma serviciilor de toaletaj se pot observa probleme de sanatate, mai ales cele dermatologice.