Salon Frizerie Canina Targoviste

Frizerie Cosmetica Canina Targoviste

Salon Frizerie Canina Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Frizerie Canina Targoviste: Frizerie Cosmetica Canina Targoviste.

 

Despre Noi

  La salonul de cosmetica pentru animale Targoviste, puteti beneficia de o gama completa de servicii de intretinere si infrumusetare, incepand de la consultatii de specialitate, tuns igienic, toaletare conform standardului rasei sau dupa dorinta proprietarului. Vizitele periodice la salon pot preveni eventualele probleme de sanatate ce pot aparea. Recomandam sa faceti o vizita odata la 3 luni la salon, in felul acesta prevenind  problemele de sanatate ale pielii determinate de aparitia blanii incalcite, piele imbacsita, etc.

  Stim cat este de important sa fii informat in permanenta cu privire la starea prietenului tau necuvantator, drept pentru care iti vom raspunde tuturor intrebarilor si iti vom explica ce implica diferitele stari sau afectiuni.

  In salonul nostru  de cosmetica ne tratam pacientii cu  respect si compasiune si foarte multa rabdare. Sanatatea si binele pacientilor nostri, ca si confortul  lor psihic reprezinta principalele noastre griji.

  Toaletarea urechilor este de asemenea o procedura care trebuie efectuata periodic pentru a evita infectiile. Intervalul de timp difera in functie de rasa, varsta, alimentatie si consta in curatarea urechilor si idepartarea parului in exces.

  Vidarea glandelor perianale trebuie efectuata periodic in functie de alimentatia, regimul de viata si varsta animalului; neefectuarea acestei manopere poate duce la infectia, abcesul si fistula glandelor perianale.

  Toaletarea se face doar pe baza de programare, cu cel putin doua zile inainte, la numarul de telefon 0371037196, in intervalul orar: 10 - 17.

Servicii

Cosmetica canina

  • tuns, spalat
  • tratamente blanita
  • curatare ochi - urechi
  • taiat unghii
  • vidat glande perianale
  • vopsit blanita
  • consult de specialitate